پایش و پالایش برچسب گذاری

پایش و پالایش برچسب گذاری

بخشنامه مدت زمان ماندگاری دوغ

بخشنامه مدت زمان ماندگاری دوغ

راهنمای درج نشانگرهای تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

راهنمای درج نشانگرهای تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

امتیاز دهی کاربرگ ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs

امتیاز دهی کاربرگ ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs

آخرین اخبار معاونت

برگزاری سمینار تلفیق دارویی توسط معاونت غذا و دارو

این سمیناردر راستای اجرایی نمودن برنامه های عملیاتی معاونت غذا و دارو دانشگاه ...

جمعه 27 اردیبهشت 1398

برگزاری اولین جلسه کارگروه پیشگیری و مبارزه با قاچاق محصولات سلامت محور دانشگاه

در این جلسه معاونت غذا و دارو پس از عرض سلام وخیر مقدم به اعضاء کارگروه، نامگذاری سالجاری به عنوان رونق تولید توسط مقام معظم رهبری را داری پیام روشن اعلام نمودند وگفت :

یکشنبه 22 اردیبهشت 1398

تشدید بازرسی از مراکز عرضه لوازم آرایشی و بهداشتی

بازرسی از سطح عرضه لوازم ارایشی و بهداشتی سطح شهر جهت بررسی کالاهای سلامت محور قاچاق و غیر قاچاق...

دوشنبه 19 فروردین 1398

تشدید فعالیت های آزمایشگاه کنترل غذا و دارو در تعطیلات نوروز 98

مهندس ذره بین - مدیرآزمایشگاه کنترل غذا و دارو - در گفتگویی با روابط عمومی معاونت اعلام نمود؛ آزمایشگاه...

دوشنبه 19 فروردین 1398

برگزاری دوازدهمین جلسه کمیته تجویز منطقی دارو توسط معاونت غذا و دارو

دوازدهمین کمیته تجویز منطقی دارو در محل معاونت غذا و دارو دانشگاه ....

دوشنبه 13 اسفند 1397

برگزاری نهمین جلسه کارگروه پیشگیری و مبارزه با قاچاق محصولات سلامت محور دانشگاه علوم پزشکی کردستان در سال 97

نهمین کارگروه پیشگیری و مقابله با محصولات سلامت محور قاچاق با حضور دکتر بابک قطبی معاون محترم غذا و دارو و دبیر کمیسیون برنامه ریزی وهماهنگی ،نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان...

دوشنبه 13 اسفند 1397

برگزاری کارگاه آموزشی کاهش درصد قند های ساده و نمک در فرمولاسیون مواد غذایی

کارگاه آموزشی کاهش درصد قند های ساده و نمک در فرمولاسیون مواد غذایی با حضور کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و مسئولین فنی واحد های تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سالن کنفرانس ستاد دانشگاه برگزار گردید

شنبه 13 بهمن 1397

برگزاری جلسه آموزشی کارکنان اداره راه و شهرسازی

کارگاه آموزشی آشنایی با برچسب اصالت و نشانگرهای رنگی تغذیه ای توسط کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی جهت آموزش کارمندان اداراه راه و شهرسازی استان برگزار گردید...

شنبه 13 بهمن 1397
مطالب مفید حوزه دارو

توصیه های مرتبط با روزه داری و مصرف داروها

با فرا رسیدن ماه رمضان، برای افرادی که به دلیل ابتلا به بیماری، دارو مصرف می نمایند...

توصیه های دارویی در ایام عید

در عید سفر می کنید؟ توصیه های دارویی زیر را فراموش نکنید....

آنفلوانزا

آنفلوانزا یک عفونت ویروسی است که همراه با شیوع بیماری های...

مطالب مفیدحوزه آزمایشگاه
تاکنون اطلاعاتی ثبت نشده است.
معرفی معاونت

 تاریخچه معاونت:
 

معاونت غذا و دارو در سال 1385 به منظور نظارت بر دارو و مواد خوراکی ، اشامیدنی –آرایشی و بهداشتی از معاونت درمان جدا گردید و به عنوان یکی از معاونتهای دانشگاه فعالیت های خور را آغاز نمود.

معاونت غذا و دارو کردستان بعنوان یکی از بازو های  اجرائی دانشگاه مسئولیت تامین و ارتقا سلامت و امنیت غذایی ، داروئی و آرایشی و بهداشتی را عهده دار بوده و این ماموریت از طریق ضابطه مند نمودن خدمات ارائه شده در مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی و دارویی، ارایشی و بهداشتی و ارتقاء سطح آگاهی و فرهنگ جامعه در   زمینه غذا و دارو و اطمینان از دسترسی به موقع داروئی مورد نیاز انجام می پذیرد.

مطالب مفید حوزه غذا

صابون، ویژگی ها و انواع آن

بدون شک صابون یکی از قدیمی ترین فرآورده هایی است که به صورت اختصاصی به عنوان سورفکتانت (پاک کننده)مورد استفاده قرار گرفته وتا به امروز

میکرو پیگمنتیشن (تاتو)

نقوشی درمانگر یا ویرانگر....

فیلم آموزشی

فیلم آشنایی با سامانه TTAC و برچسب اصالت وسلامت

فیلم آشنایی با عوارض مصرف محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق و غیر مجاز

آشنایی با عوارض مصرف محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق و غیر مجاز....